Повернутися до звичайного режиму

Початкова школа відпустила своїх пташат

Щороку наприкінці травня, одразу по закінченні першої у житті екзаменаційної кампанії, початкова школа випускає своїх учнів до старшої.

Цього року 4-й клас, класоводом якого була Надія Григорівна Браславська, закінчили 10 діток - Артем Джулай, Захар Іванов, Володимир Коміпний, Анна Красікова, Євген Кульбачний, Наталія Магай, Олександр Моляка, Максим Новоселецький, Віктор Сандуляк та Валентина Соколовська.

/Files/images/2016-2017_n_r/Випуск 4.2.JPG

Святкове родинне свято знову об'єднало у стінах рідної школи дітей, їхніх батьків, бабусь, дідусів та педагогів. На заході лунала музика, танці, пісні і приємні слова про перші здобуті знання. Справжнім сюрпризом для гостей і дітей став відеофільм, який зробила для них і про них вчитель інформатики Лілія Василівна Руденко.

/Files/images/2016-2017_n_r/Випуск 4.3.JPG

З вітальним словом до випускників та їх рідних виступив директор школи Олександр Григорович Гончарик. Він побажав усім міцного здоров'я, наснаги, натхнення та миру на нашій землі. До вітальних слів приєднався і майбутній класний керівник - Олександр Йосипович Чупак.

Одразу по завершенні свята дітлахи випустили у небо повітряні кульки зі своїми бажаннями. Віримо, що воно обов'язково збудуться!

/Files/images/2016-2017_n_r/Випуск 4.6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 386

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.