Останній дзвінок покликав на канікули

Наприкінці травня у школах традиційно завершується навчальний рік. Сьогодні останній дзвоник ознаменував початок довгоочікуваних літніх канікул і в нашій школі.

На свято до нашого закладу завітали учні, батьки, поважні гості. Зокрема, представник від районної ради та адміністрації Ольга Гвоздик, міський голова Володимир Тірон та настоятель Петро-Павлівської церкви отець Давіт.

/Files/images/2016-2017_n_r/Останній дзвоник 3.JPG

Ольга Борисівна привітала учнів із закінченням навчального року, побажала усім хорошого відпочинку, міцного здоров'я, мирного неба та щасливих посмішок. До вітань приєднався і міський голова. Володимир Іванович подарував нашій школі комплект костюмів (10 штук), які учні та вчителі зможуть тепер використувати як у шкільних заходах, так і у районних. Отець Давіт прочитав молитву за наших дітей і за гарне навчання нашим випускникам.

/Files/images/2016-2017_n_r/Останній дзвоник 2.JPG

Директор школи Олександр Гончарик подякував гостям за теплі слова,, привітав учнів із закінченням навчального року, побажав усім гарно відпочити за літо, а випускникам - вдало скласти ДПА. Окрім того, Олександр Григорович нагородив учнів дипломами та сертифікатами учасників Всеукраїнських та Міжнародних предметних олімпіад.

Також, на святковій лінійці було оголошено іменапереможців конкурсів "Кращий учень школи" та "Кращий клас школи". На звання кращого учня цього року було номіновано 6 осіб - Корецька Дарія (5 клас), Калініна Іванна і Степаненко Наталія (6 клас), Іващенко Андрій (7 клас), Бабенко Світлана (8 клас), Фоменко Євген (9 клас). Після педагогічного голосування були підбиті наступні результати: ІІІ місце - Корецька Дарія, ІІ місце - Степаненко Наталія, І місце - Калініна Іванна. Усі троє отримали на згадку грамоту та невеличкий подарунок.

/Files/images/2016-2017_n_r/Останній дзвоник 6.JPG

Також, Дарія Корецька, Степаненко Наталія, Іванна Калініна, Олександр Стрельченко та Дмитро Назаренко отримали подяки за активну участь у житті школи, розбудову її престижу, національно-патріотичне виховання та волонтерську діяльність.

За класними колективами адміністрація школи спостерігала упродовж року, адже тут оцінювалася активність класних колективів у житті школи, місті і районі, їхня дисциплінованість, навчання, відвідуваність уроків, оформлення класних кабінетів та участь у спортивних заходах. Результати виявилися наступними: "Кращий клас школи 2016-2017 навчального року" - 7 клас (класний керівник - Моца Богдана Євгенівна). Вони отримали грамоту та статуетку, що символізує їх перемогу!

/Files/images/2016-2017_n_r/Останній дзвоник 4.JPG

Привітати наших випускників завітали й початківці. Першачки говорили про те, як вони мріють стати схожими на них, а також бажали всього найкращого. Не стали осторонь і батьки. Марина Калініна, що виступала від імені батьківського комітету, бажала щасливої долі нашим дітям.

Дев'ятикласники у відповідь дякували вчителям за науку, просили вибачення за зірвані нерви, а ще обіцяли при нагоді завжди заходити в гості до рідної школи.

Нововведенням для нашої школи стало урочисте спалювання розкладу, який і став символом офіційного закінчення навчаьного року. Така місія випала на долю наших випускників.

/Files/images/2016-2017_n_r/Останній дзвоник 5.JPG

Останній дзвінок цього року пролунав від першокласниці Олександри Калініної та випускника Артема Москаленка.

/Files/images/2016-2017_n_r/ОД.JPG

Святкову лінійку вели учень 7 класу Олександр Стрельченко та учениця 6 класу Іванна Калініна.

Адміністрація школи висловлює щиру дяку молодіжній організації "Young Life" та особисто їх керівнику Паші Юрику, за технічну допомогу у озвученні свята!

Вже за день розпочинає роботу пришкільний оздоровчий табір! Тож, чекаємо діток! ;)

Кiлькiсть переглядiв: 594

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.