Випускники попрощалися зі школою

Щороку найдоросліші й найдосвідченіші учні покидають стіни рідної школи. Це дійство називають випускним балом. Цього року 5 юнаків та 1 дівчина завершили навчання в 9 класі, отримали атестат про базову освіту та вирушили у доросле життя.

/Files/images/2016-2017_n_r/IMG_8895.JPG

На урочистостях, які проходили у школі, були присутні найдорожчі для наших випускників люди - мами, тата, рідні. Директор школи Олександр Гончарик звернувся до учнів із вітальним словом, побажав усім вірних друзів, терпіння та наснагиу всіх починаннях.

За належне виховання дітей, підтримку та їх всебічний розвиток подяками від адміністрації школи були нагороджені батьки наших випускників.

/Files/images/2016-2017_n_r/Випуск. Нагородження батьків.JPG

Напевне, найважчим цей день був для Олександра Чупака, який за ці 5 років став для учнів справжнім другом, наставником, Учителем та... батьком. Щоденно хвилюючись за своїх учнів Олександр Йосипович старанно займався їхнім вихованням, дисципліною та підтримував у скрутну хвилину.

/Files/images/vipuskniki/Випускники 2017.jpg

Після отримання атестатів, батьківського благословення, подякувавши вчителям за науку вже бувші учні школи залишили подвір'я альма-матер. Сподіваємося, що їхнє життя складеться так, як вони того забажають. Хай знання отримані за роки перебування в школі обов'язково стануть у пригоді, а вчителі - лишаться у серцях назавжди.

/Files/images/2016-2017_n_r/Випуск. Опісля 2.jpg

Адміністрація школи також висловлює подяку ведучим урочистостей - Іванні Калініній та Дмитру Назаренку.

Кiлькiсть переглядiв: 375

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.