Перший дзвоник розпочав новий навчальний рік

Старт нового навчального року завжди ознаменовувало свято Першого дзвоника. Цього року він пролунав із рук учня 9 класу Андрія Романенка та першокласниць Анастасії Чернишенко і Ірина Бондаренко.

Цього дня з великим хвилюванням чекають учні та їх батьки, особливо, першокласники. Адже для них це нова історія у їхньому житті. Цього року поріг нашої школи переступило 8 вчорашніх дошкільнят. Упродовж наступних 4-х років під надійним крилом класовода Надії Браславської вони вони почерпатимуть перші сходинки науки.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший дзвоник 5.JPG

Особливим цей рік є і для випускників нашої школи - дев'ятикласників. про це і своїй промові й говорив Дмитро Назаренко. Він також подякував учителям за знання, які вони тут отримують та дав настанови для наймолодших жителів Країни Знань. Одразу після виступу дев'ятикласники подарували першачкам невеличкі подарунки на згадку.

Привітати педагогічний колектив, учнів та їх батьків до школи завітав міський голова Володимир Тірон та настоятель Петро-Павлівської церкви отець Давид. ВВолодимир Іванович у своєму виступі наголосив, що пишається здобутками й перемогами учнів загальноосвітньої школи №3 та всіляко намагається підтримувати потреби навчального закладу. також він подякував батькам за те, що ті не залишаються осторонь навчального процесу і докладають максимум зусиль для того, щоб слава про навчальний заклад ширилася краєм.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший дзвоник 7.JPG

Отець Давид розпочав навчальний рік молитвою перед навчанням. Сподіваємося, що з Божою милістю 2017-2018 навчальний рік пройде для нашої школи з великим успіхом і принесе учням чимало перемог.

Олександр Гончарик, директор школи, привітав шкільну родину з Днем знань. Побажав усім міцного здоров'я, витримки, невичерпної енергії і перемог! І розпочався цей навчальний рік із вручення похвальних листів за попередній рік. Отримали їх 8 осіб - Гаврильченко каріна (2 клас), Таран Владислав і Кам'янецька Діана (3 клас), Кульбачний Євген і Джулай Артем (4 клас), Корецька Дарія (5 клас), Магай Яна і калініна Іванна (6 клас).

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший дзвоник 3.JPG

Також подяками адміністрації школи були нагородженні й працівники навчального закладу. Зокрема, Надія Браславська, за організацію роботи пришкільного табору "Сонечко" влітку 2017 року, Зінаїда Кирпа, за організацію харчування під час роботи пришкільного табору "Сонечко" влітку 2017 року, та Тетяна Касян, за особистий внесок у розвиток школи, відданість справі, високий професіоналізм та з нагоди ювілею.

/Files/images/2017-2018_n_r/ППерший дзвоник 4.JPG

Також, на урочистій лінійці хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв, які віддали своє життя за нашу свободу і мирне небо над головою.

Традиційно для нашої школи є вшанування пам'яті великого українського і європейського педагога - Олександра ЗЗахаренка, який навчався у нашій школі. Честь покласти квіти до меморіальної дошки випала учневі 7 класу Владиславу Панитенку і учениці 6 класу Єлизаветі Безпалій.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший дзвоник 2.JPG

Наостанок голова батьківського комітету школи Галина Степаненко проголосила своє батьківське благословення. Вона побажала учням легкого і якісного навчання, великої кількості перемог і здобутків, а вчителям наснаги й витримки у нелегкій, але важливій справі.

Адміністрація школи висловлює подяку ведучим свята - Іванні Калініній та Наталії Степаненко.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший дзвоник 6.JPG

Одразу по закінченні свята учні пішли на Перший урок.

Кiлькiсть переглядiв: 341

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.