Учні та батьки відвідали Перший урок

традиційно, День знань розпочинається Першим уроком. Цього року його тематика стосувалася України як Європейської держави. Саме тому, класні керівникиосновної школи націлювали учнів на європейські цінності та перевіряли їх знання.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший урок.JPG

Схоже, що інформація була настільки цікавою, що в дискусію вступали навіть батьки. Цікаві вікторини, неочікувані факти та запальні дискусії лунали упродовж цілого уроку.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший урок 3.JPG

Найважче серед учнів основної школи себе, мабуть, почували п'ятикласники. Для них попереду знайомство з новими учителями, предметами, друзями. Проте їх наставник, Олександр Йосипович, усіляко згуртовує, заохочує та зацікавлює вже з перших хвилин знайомства.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший урок 4.JPG

Не менш цікавими й пізнавальними були уроки в початковій школі. Саме тут діти починають формувати своє уявлення про Батьківщину та європейських друзів.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший урок 5.JPG

Лунав цього дня і Гімн Євросоюзу. Учні також мали змогу переглянути патріотичні короткометражні мультфільми пізнавального характеру.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший урок 6.JPG

Та справжнє свято було цього дня у 1 класі (класовод Надія Григорівна Браславська). Привітати учнів із початком навчання та провести їх у Країну Знань прийшла Бабуня-Мудруня і сама Королева! Тож, дітворі не було часу байдикувати: вони танцювали, співали пісень, розгадували загадки та дали клятву гарно вчитися. За це батьки нагородили їх солодощами.

/Files/images/2017-2018_n_r/Перший урок 8.JPG

Що ж, Перший урок закінчився. попереду ще чимало нових знань та звершень. Тож, успіху, дорогі учні!

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.