Учні нагородили педагогів медалями

Традиційно, у першу неділю жовтня відзначається яскраве свято - День працівників освіти. У переддень цієї події у школі організували святковий концерт під назвою "Серце віддаємо вчителям!".

/Files/images/2017-2018_n_r/День учителя 2.JPG

Дітвора підготувала для вчителів музичні номери, пісні зі словами вдячності та чимало сюрпризів. Одним із таких стало "тестування" окремих учителів. Як повідомили ведучі свята - Іванна Калініна та Наталія Степаненко - цього дня вони чекали з нетерпінням, щоб "помститися" за купу домашнього завдання, важкі контрольні роботи та заборону байдикувати на уроках. Саме тому вирішили у цей день перевірити самих учителів, як вони добре знають українську мову, математику та іноземні мови. Як виявилося, наші вчителі дуже розумні та зуміли підтвердити професійний авторитет.

/Files/images/2017-2018_n_r/День учителя 3.JPG

Найбільшим сюрпризом для вчителів стало нагородження їх премією "Учитель року!". Учнівське самоврядування, на чолі з президентом школи Мирославою Мошківською, підготували для освітян медалі з іменними відзнаками, які виготовили власноруч і спеціально для свята.

Цього дня ніхто не лишився без уваги. А директор школи, Олександр Гончарик, від імені всього педагогічного колективу подякував дітям за такі теплі і щирі слова й подарунки.

Кiлькiсть переглядiв: 405

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.