Без пісні й калини - нема України

Традиційно посеред жовтня кожен навчальний заклад проводить справжнє козацьке свято, де учні мають можливість висвятитися у козаків. Не виключенням є і Кам’янська ЗОШ №3. Цього року з ініціативи вчителя української мови та літератури, представника козацтва Холодноярського полку, Олександра Йосиповича Чупака захід набув нового масштабу.

/Files/images/2017-2018_n_r/Козачата.JPG

На урочистості до школи завітали депутат обласної ради Сергій Воронов, лідер Кам’янської районної організації політичної партії «Українське обєднання патріотів – УКРОП» Сергій Чередніченко, директор Будинку творчості дітей та юнацтва Людмила Шляхтова та козаки Холодноярського полку. Кожен із них привітав учнів зі святами та побажав міцного здоровя, незламного козацького духу та віри у себе.

Дітвора відповіла гостям святковим концертом,, конкурсами й розвагами в українських традиціях, а також демонструвала свої таланти. Поки дітвора влаштовували козацькі забави, на шкільному подвір’ї готували справжній куліш.

/Files/images/2017-2018_n_r/Козачата 2.JPG

Одразу по закінченні свята за підтримки депутата обласної ради Сергія Воронова кожен класний колектив посадив кущ калини. Участь у такому дійстві взяв і сам Сергій Павлович.

/Files/images/2017-2018_n_r/Козачата 3.JPG

Попоївши каші та насолоджуючись саджанцями учні та гості дійшли висновку, що саме сьогоднішній захід довів – в України є майбутнє!

Кiлькiсть переглядiв: 380

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.