Учні створювали новорічний настрій у... Києві

Напередодні найказковіших свят у році - Дня святого Миколая та Новорічних святок учні школи побували у столиці, а також відвідали Фабрику ялинкових прикрас.

Прохолодний зимовий день не став перепоною для того, аби насолодитися красою української столиці. Учні побували у найсвятішій частині Києва (м. Арсенальна - найглибше метро у світі), у Києво-Печерській Лаврі, на Співочому Полі, де знаходиться музей Другої світової війни, а також музей Голодомору і горить вічний вогонь.

/Files/images/2017-2018_n_r/Київ 2.jpg

Не оминули школярі й центральної частини міста. Пройшлися Хрещатиком до Майдану Незалежності, де ще 4 роки тому в цей час вирувала Революція Гідності. Помилувавшись новорічною красунею, яка розміщена на Софіївській площі, дітвора помандрувала до Золотих Воріт.

ССповна нафотографувавшись усі швиденько почимчикували до автобуса, який мав відвести їх у чарівне місце - Фабрику ялинкових прикрас, яка знаходиться неподалік Києва.

/Files/images/2017-2018_n_r/Київ 4.jpg

На території Фабрики екскурсанти ознайомилися із методикою виготовленні іграшок. Пройшли трьома цехами, побували у музеях, де знаходиться чимало краси із різних країн світу. Ну, а по закінченні на всіх охочих чекав майстер-клас - розмалювання власної ялинкової іграшки.

/Files/images/2017-2018_n_r/Київ 3.jpg

Провівши незабутній день у столиці та на фабриці щасливі учні повернулися додому. Віримо, що настрій, який вони отримали у подорожі вони пронесуть цілий рік ;)

Кiлькiсть переглядiв: 439

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.