Дев'ятикласниця взяла участь у благодійному вечорі

Сьогодні у стінах Кам'янського державного історико-культурного заповідника відбувся благодійний вечір. захід був організований з метою збору коштів для лікування 2-річної Кіри із с. Грушківка, у якої нещодавно було виявлено злоякісну пухлину. Участь у вечорі взяла і 9-класниця Світлана Бабенко, яка є вихованкою літературної студії імені Данила Кононенка.

Впродовж вечора діти з літературної студії ім. Данила Кононенка читали свої вірші та прозові замальовки. Авторські роботи юних письменників мали різнопланову тематику: патріотизм і події російсько-української війни, пейзажні мотиви, філософські поезії та етюди. Всі твори, пронизані глибоким символізмом, чудово сприймались присутніми гостями.

/Files/images/2017-2018_n_r/Музей. Благодійний 2.jpg

Поетичну сторінку молодих виконавців продовжили досвідчені письменники. Представники Черкаської обласної організації Національної спілки письменників України смілянин Анатолій Горбівненко та черкащанка Катерина Вербівська ділились з публікою своєю поетичною творчістю. Прекрасна пейзажна лірика К.Вербівської та вибрані гумористичні й чуттєві твори А.Горбівненка наповнили зал незбагненим і проникливим Словом, здатним підкорити найнеймовірніші висоти.

Кiлькiсть переглядiв: 430

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.