Пройшли міські змагання з волейболу

Сьогодні у стінах Кам'янської ЗОШ №1 відбулися міські змагання з волейболу серед школярів. Команда нашої школи - Анастасія Ткаченко (капітан), Світлана Баландіна, Анна Мухіна, Дарія Корецька, Наталія Степаненко, Яна Крамарова, Юлія Берчак.

Змагання проходило за коловою системою з трьох партій. Суперницями нашої школи за вихід у фінал стала команда Кам'янської СЗОШ №2 з поглибленим вивченням окремих предметів. У ході змагань наші дівчата програли з рахунком 2:1 (25:14, 15:25, 15:10).

Боролися за ІІІ місце з командою еколого-економічного ліцею "Камелія". Але, на жаль, доросліші та досвідченіші дівчата перемогли нашу команду з рахунком 2:0 (25:16, 25:17,). У результатібеззаперечним лідером і переможцем стала команда Кам'янської ЗОШ №1, а ми лишилися на IV сходинці.

Не дивлячись на результат наші дівчата гідно презентували себе та школу. Адміністрація школи висловлює щиру подяку команді, а також вчителю фізичної культури Богдані Моці за підготовку та участь у змаганнях. бажаємо подальших перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 581

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.