Учні школи взяли участь у Всеукраїнській військово-патріотичній грі

Х Всеукраїнська військово-патріотична дитячо-юнацька гра "Сокіл" ("Джура") пройшла сьогодні у нашій ОТГ. : команд змагалися за першість та почесу нагоду презентувати наш край на обласному етапі конкурсу-змагання. Наша школа бере участь у даному змаганні вдруге. І хоч до трійки кращих нам пробитися ще не вдалося, проте ми впевненими кроками до цього йдемо.

Цього року честь потрапити до шкільного рою "Січ" вибороли : Калініна Іванна (7 клас, ройова), Сула Максим (8 клас, хорунджий), Ситник Олександра (6 клас), Степаненко Наталія (7 клас), Панитенко Владислав (7 клас), Мошківська Мирослава (8 клас), Крамарова Яна (8 клас). Упродовж цілого дня вони демонстрували свою вправність у стройовій підготовці, стрільбі з пневматичної зброї, знанні історії та наданні першої домедичної допомоги, на смузі перешкод, творчому конкурсі, спортивному квесті, перетягуванні линви та конкурсі "Добре діло".

/Files/images/2017-2018_n_r/Джура. Ватра.jpg

Не дивлячись, що у загальному рейтингу наша команда посіла 4 місце, варто зазначити, що в окремих конкурсах ми були кращими. Зокрема, конкурс "Добре діло" приніс нам І місце, а ще, Владислав Панитенко став кращим стрілком серед хлопців. Тож, нам є що показати. Команда обіцяє врахувати всі недоліки та ще краще підготуватися наступного року.

Кiлькiсть переглядiв: 400

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.