Пролунав останній дзвінок...

ось і завершився ще один навчальний рік... Він був дуже насичений на різноманітні події та заходи, конкурси, олімпіади, змагання. І ось, останній дзвоник покликав усіх учнів на довгоочікувані літні канікули.

Та спочатку на учнів чекала церемонія нагородження учасників та переможців у різноманітних олімпіадах за цілий навчальний рік. Цього року, ми мали неабиякий результат - понад 200 грамот та сертифікатів було вручено учням 3 школи! Мабуть, це є рекордом за весь час існування. Учні показали чудову підготовку та хист до різноманітних конкурсів та олімпіад.

У вітальному зверненні директора школи Олександра Гончарика звучали слова подяки за підтримку іміджу школи, активну участь у її житті та наполегливу працю у здобутті знань. Також він привітав випускників із завершенням навчального циклу та побажав успіхів на ДПА.

За підсумками 2017-2018 навчального року школа має 4-х відмінників: Діану Кам'янецьку (4 клас), Євгена Кульбачного (5 клас), Дарію Корецьку (6 клас) та іванну Калініну (7 клас).

/Files/images/2017-2018_n_r/Ост дзв 6.JPG

Привітати учнів та педагогів школи завітав заступник міського голови Олександр Нечиталюк. Окрім приємних слів він нагородив грамотами міської ради за вагомий внесок у розвиток освіти, розбудову молодіжної політики, підтримку учнів таких учителів: Гупало Світлану Михайлівну (вчитель музики), Моцу Богдану Євгенівну (вчитель фізичної культури) та Юрченка Антона В'ячеславовича (вчитель зарубіжної літератури, педагог-організатор, заступник директора з виховної роботи). Також міська рада нагородила грамотами й наших учнів Іванну Калініну (7 клас) та Мирославу Мошківську (8 клас) за активну учсть у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, розбудову молодіжної політики та учнівського самоврядування, а також - значні успіхи в навчанні.

/Files/images/2017-2018_n_r/Ост дзв 4.JPG

Не оминули наше свято і отець Давид, що є настоятелем Петро-Павлівської церкви. Він помолився за здоров'я наших учнів, легку здачу іспитів випускників та за мирне небо над нашими головами.

Не дивлячись на велику кількість шкіл оминути улюблену школу не зміг і міський голова Володимир Тірон. Він порадів за наших учнів, які так гарно себе проявили цього року. Побажав усім міцного здоров'я, мирного неба та яскравих літніх канікул.

/Files/images/2017-2018_n_r/Ост дзв 3.JPG

Та головними персонами цього дня були все ж випускники. Шестеро учнів 9 класу, які востаннє почують дзвінок у стінах рідної школи.Вони подякували вчителям за науку, пообіцяли завжди пам'ятати їх учення, а також навідувати свою альма-матер.

/Files/images/2017-2018_n_r/Ост дзв 2.JPG

А попереду на учнів чекає пришкільний табір. Тож, до зустрічі влітку! ;)

Кiлькiсть переглядiв: 409

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.