Повернутися до звичайного режиму

Випускники вирушили у юнацьке життя

Напевне, одним з найважчих свят є випускний бал. Чому важким? Не всі легко погоджуються прощатися із хорошими людьми, а особливо, якщо мова йде про дітей.

Традиційно, після останнього дзвоника, здачі державної підсумкової атестації настачає для учнів 9 класу час прощання зі школою. Цього року школу полишають 5випускників - Світлана Бабенко, Світлана Баландіна, Дмитро Назаренко, Андрій Романенко та Анастасія Ткаченко.

/Files/images/2017-2018_n_r/Випуск 4.JPG

Усі випускники отримали свій перший освітній документ - атестат про неповну загальну середню освіту. Він дасть можливість учорашнім учням вступити до старшої школи або ж до професійно-технічних училищ чи технікумів.

Свято, яке збирає не лише вчителів, а й усю рідню випускників, мало чимало сюрпризів та подарунків абсолютно для всіх. Одразу після вручення атестатів подяки за виховання дітей отримали їх батьки. Ще одним сюрпризом став для них повільний танець із дітьми. Щирий, проникливий та неймовірно душевний.

/Files/images/2017-2018_n_r/Випуск 5.JPG

Не менш щирими були й самі винуватці свята. Щирі слова, сльози та невимовна вдячність робила захід неперевершеним. На прощання вони підготували яскраву програму з піснями, словами вдячності та танцями.

/Files/images/2017-2018_n_r/Випуск 3.JPG

Свої настанови дали ті, хто були з уже випускниками пліч-о-пліч чи не найдовше - перша вчителька Надія Григорівна Браславська та класний керівник Олег Дмитрович савченко.

/Files/images/2017-2018_n_r/Випуск 2.JPG

Цього дня в нашій школі відбулося ще одне свято - зустріч випускників 1968 року, які відзначали 50-річчя закінчення школи. Вони провели урок-зустріч у стінах свого класу разом із класним керівником Нілою гнатівною. Вони подарували молодшому поколінню на згадку пам'ятні подарунки, а для школи - набір м'ячів.

/Files/images/2017-2018_n_r/Випуск 6.JPG

Будемо сподіватися, що такий самий вечір зможемо повторити за 50 років! А випускникам бажаємо щасливої життєвої дороги!

Кiлькiсть переглядiв: 533

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.