Шкільна команда початківців пройшла "Козацькими стежками"

Сьогодні на міському стадіоні та у парку Декабристів відбулася перша дитяча спортивно-туристична гра "Козацькими стежками". До складу команди "Козачата" увійшли учні 2 та 3 класу - Іра Бондаренко, Олександра Пузанова, Антон Бойко, Данило Бойчук, Денис Темний, Артем Прокопчук, Даша Бондаренко, Олександр Чернишенко, Дмитро Моляка та Олександра калініна. Остання стала її капітаном.

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 7.jpg

Для учнів підготували чимало цікавих квестів, змагань, турнірів. Одразу після привітання, де учні презентували свої команди, читали речівки та співали українських пісень під баян, учні проходили Інтелектуальний конкурс, де відповідали на запитання козацької тематики: про їх звичаї, побут, культуру. Приємно зазначити, що наша команда відповіла на всі 11 питань правильно!

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 2.jpg

Далі на малечу чекали змагання-одягання на швидкість. Усім 10 учасникам треба було прибігти, правильно і швидко одягти шаровари, пояс і шапку, а потім так же швидко роздягтися.

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 3.jpg

Туристична смуга перешкод для учнів стала новинкою у їхньому житті, адже до такого вони не були зовсім готовими. проте, цікавість та бажання отримати кубок переможця взяли верх: вони зібралися та доклали усіх можливих зусиль, щоб якнайкраще пройти цей етап.

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 4.jpg

А далі на школярів чекав квест. Він проходив у верхньому парку. Там учні малювали, проходили різні спортивні естафети, а також кулінарні конкурси.

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 11.jpg

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 10.jpg


/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 8.jpg

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 9.jpg

Не менш яскравим стало і віджимання від перекладини. Тут наші козаки демонстрували своє уміння та спортивну підготовленість. Одразу було видно, що батьки приділяють цьому ремеслу великий клапоть роботи.

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 5.jpg

Як результат такої праці наш учень Дмитро Моляка (3 клас) показав найкращий результат серед усіх команд у віджиманні від перекладини та отримав іменну грамоту відділу освіти, культури, молоді та спорту. Його результат склад 58 віджимань за 1 хвилину!

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 12.jpg

Також іменну грамоту отримала і капітан команди "Козачата" Олександра калініна. Її визнали найкращим капітаном серед 5 інших команд, яка вміло згуртовувала учасників, підтримувала їх та задавала командний дух.

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 13.jpg

увесь цей час з учнями були класовод 3 класу Покуль Наталія Петрівна, яка й займалася підготовкою команди до конкурсу, та заступник директора з виховної роботи Юрченко АА. В.

Одразу після змагання усі учні смачно попоїли козацького куліша. І хоч до призового місця нам не вистачило кількох балів, але діти залишились щасливими. А як тут не радіти, якщо навіть природа посміхається теплим сонечком та неймовірними барвами.

/Files/images/2018-2019_nr/Козацькими стежками 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 433

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.