Повернутися до звичайного режиму

У школі пройшов конкурс патріотичної пісні

Щорічно до Дня Гідності та Свободи у школі проходить конкурс патріотичної пісні. Кожен клас готує художній номер виконуючи при цьому україномовну патріотичну пісню.

Звичайно, важко визначати кращих серед дітей, адже всі великі молодці, гарно готуються та яскраво демонструють свої уміння. Та члени журі до складу якого входили деректор школи Гончарик О.Г., заступник директора з навчально-виховної роботи Приходько В.В. , заступник директора з виховної роботи Юрченко А.В. та вчитель музичного мистецтва Василенко О.М. обрали кращі художні номери 2018 року.

/Files/images/2018-2019_nr/Патріотична пісня 3.jpg

Кращими номерами були визнані пісні, що підготували колективи 3 та 8 класів (класовод Покуль Н.П. і класний керівник Онопа О.Ю.). Срібними призерами стали колективи 1 класу (класовод Прокаєва І.П.), 2 класу (класовод Браславська Н.Г.), 6 класу ((класний керівник Чупак О.Й.). Бронзу цього року отримали колективи 5 класу (класний керівник ССавченко О.Д.) та 7 класу (класний керівник Волчанкова Т.М.). На жаль, учні 9 класу участі в конкурсі не прийняли.

/Files/images/2018-2019_nr/Патріотична пісня.jpg

На святі особистим подарунком була нагороджена учениця 1 класу Ангеліна Харченко, яка у свої 7 рочуів вже перемогла на 2-х Міжнародних пісенних конкурсах у своїй віковій категорії. Ми щиро вітаємо Ангелінку з такими досягненнями та бажаємо подальших перемог! Школа пишається такими учнями!

Кiлькiсть переглядiв: 400

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.