Міська влада інформує батьків про пониження ступеня навчального закладу

У переддень Хрещення Господнього заступник міського голови Потапенко О.П., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Могилка А.П. та депутати міської ради завітали до школи на зустріч з батьками та педагогічним колективом, щоб повідомити про пониження ступеня навчального закладу до І ступеня та створення в ОТГ опорної школи.

Як повідомили міські чиновники присутнім, ОТГ не має коштів утримувати 6 навчальних закладів, а демографічна ситуація має не дуже перспективні показники. Саме тому було вирішено створити робочу групу, яка має опрацювати питання щодо створення єдиної опорної школи та пониження в ступенях 3-х шкід - Юрчиської ЗОШ, Тимошівської ЗОШ та Кам'янської ЗОШ №3.

Батьки, які прийшли на зустріч із міськими чиновниками такому рішеню вкрай не раді. Вони тривалий час намагалися отримати відповіді на болючі питання щодо майбутнього їх дітей, їх доїзду, денного перебування, перспективи працевлаштування педагогічних працівників та багато іншого. Однак, чітких відповідей так і не було дано.

Батьки також вимагали зустрічі із міським головою Тіроном В.І., який напередодні виборів обіцяв жителям мікрорайону вберегти школу від закриття.

Невдоволені батьки пообіцяли цю справу не лишати просто так та до останнього боротися за рідну улюблену школу!

Кiлькiсть переглядiв: 413

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.